Uniek: allereerste vrouwenveebeoordelingswedstrijd

20 February 2013

Op zaterdag 6 April organiseert JVC Gelderland de eerste landelijke vrouwenveebeoordelingswedstrijd. Deze unieke wedstrijd wordt georganiseerd in Vaassen bij de familie van der Waaij.

We kregen als organisator steeds vaker de vraag of we niet iets voor vrouwen konden organiseren. Er zijn genoeg dames die meedoen bij gewone veebeoordelingswedstrijden, maar we merken dat voor sommige vrouwen de drempel om daaraan mee te doen te hoog is. Daarom hebben we nu besloten een wedstrijd speciaal voor vrouwen te organiseren.

Het programma van de dag wijkt af van normale veebeoordelingswedstrijden. We zijn van plan om ’s ochtends eerst een inspecteur uitleg te laten geven. En een normale veebeoordelingswedstrijd bestaat uit meerdere rondes, dat zullen er nu iets minder zijn. We willen er een leuke, gezellige en leerzame dag van maken!

De wedstrijd vindt plaats op zaterdag 6 april op het bedrijf van familie Van der Waaij in Vaassen. Deelnemers uit heel Nederland zijn welkom op de wedstrijd en natuurlijk van alle leeftijden. De Jury zal natuurlijk ook bestaan uit twee vrouwen..

Opgeven is verplicht en kan bij Martijn van der Boom (06-24217748) of via info@jvcgelderland.nl. U kunt zich aanmelden tot en met 30 maart 2013. 

Na opgave ontvangt u een bevestiging per brief of e-mail met alle informatie.

Voor vragen kunt u ook contact opnemen met Martijn van der Boom (06-24217748)

We hopen op een groot deelnemersveld en zien de mannen graag als publiek op 6 April!

Met vriendelijke groet,

JVC Gelderland